Український Державний Науково-Дослідний Інститут «Ресурс»

Замовлення послуг:
(044) 529-60-56
м. Київ-150, вул. Малевича, 84
(044) 528-55-24

Фізико-хімічні випробування


Інститут забезпечує повний комплекс випробувань харчових продуктів та продовольчої сировини рослинного та тваринного походження:


· води мінеральної та столової, води питної, безалкогольних напоїв, квасів, концентратів, газованих напоїв,

· молока та вершків сухих, масла вершкового, сирів твердих, м’яких, плавлених та продуктів кисломолочних, йогуртів натуральних, ароматизованих чи з фруктами, десертів молочних та кисломолочних жирних чи не жирних, сметани, кефіру, ряжанки, солодких страв, желе, мусів, пудингів, концентратів молочних та консерв молочних, морозива,

· м’яса великої рогатої худоби, яловичини та свинини (свіжого, охолодженого або мороженого), консерви м’ясної та м’ясної продукції (м’ясо та харчові субпродукти солені, сушені та копчені, продукти готові, ковбаси, продукти забою тварин, м'ясо свійської птиці законсервоване та оброблене),

· олії,

· риби та рибопродуктів, рибної консерви,

· цукру,

· чаю чорного (ферментований) і зеленого (неферментований)


Випробування здійснюються за показниками


Органолептичними та фізико-хімічними:

· вміст вологи

· вміст жиpу (для масла вершкового, спредів, маргаринів та сиру твердого додатково необхідно визначення вмісту вологи, якщо вміст вологи не замовляється окремо

· вміст жиру в м'ясних, рибних консервах, кондитерських виробах

· вміст золи

· вміст кухонної солі

· вміст м'яса та жиpу

· вміст одного токсичного елемента (свинець, кадмій, мідь, цинк, залізо,)

· вміст сахарози (цукрози) в цукрі

· вміст хлоридів

· водневий показник pH

· сухий залишок та ін..


Гарантія професіоналізму та неупередженості - основні пріоритети в нашій роботі!


Контакти:

03150 м.Київ, вул.Казимира Малевича (Боженка), 84

тел: (044)529-53-54:(044) 529-11-54

www.ndiresurs.gov.ua

info@ndiresurs.gov.ua

Top