Український Державний Науково-Дослідний Інститут «Ресурс»

Замовлення послуг:
(044) 529-60-56
м. Київ-150, вул. Малевича, 84
(044) 528-55-24

Фізико-хімічні випробування


СЕКТОР ФІЗИКО-ХІМІЧНИХ ВИПРОБУВАНЬ

  

   Інститут забезпечує повний комплекс випробувань харчових продуктів та продовольчої сировини рослинного та тваринного походження

  

 · вироби хлібобулочні, нетривалого зберігання. Бісквіти та печиво, торти та тістечка здобні. Вироби сухарні; 

· какао. шоколад та вироби кондитерські цукристі. цукерки та цукерки шоколадні. цукерки глазуровані. Плоди зацукровані; 

· кулінарні вироби готові, напівфабрикати, що реалізуються населенню (приготування продуктів та страв на основі мяса та мясних субпродуктів, на основі овочів та фруктів, вироби макаронні, фаршировані: пельмені, равіолі, вареники і інші, вироби борошняні кондитерські); · маргарин, майонез; 

· молоко та вершки, масло вершкове, сири тверді, мякі, плавлені та кисломолочні, йогурти натуральні, ароматизовані чи з фруктами, десерти молочні та кисломолочні жирні чи не жирні, сметана, кефір, ряжанка, солодкі страви, желе, муси, пудинги, концентрати молочні та консерви молочні. Казеїн. Морозиво та інший харчовий лід; 

· м'ясо великої рогатої худоби, яловичини та свинини (свіже, охолоджене або морожене), консерви м’ясні, сніданки м’ясні та м’ясна продукція (м'ясо та харчові субпродукти солені, сушені та копчені, продукти готові, ковбаси, продукти забою тварин), консерванти м’ясні, м'ясо свійської птиці, законсервоване та оброблене; 

· олії; 

· продукція борошномельної та крупяної промисловості (борошно житнє, борошно пшеничне); · продукти дитячого, лікувального дієтичного харчування та їх компонентів, консерви; 

· продукція пивоварної промисловості (пиво світле, темне, солодке, гірке, концентроване, розлите у пляшки, банки, ін., солод, барду, екстракт солодовий); 

· продукти переробки овочів та фруктів. Консервовані соки фруктові та овочеві, салати та соуси, овочі фаршировані; · риба та рибопродукти, рибні консерви; 

· соуси та гірчиця; 

· цукор; 

· чай чорний(ферментований) і зелений чай (неферментований)

 

Випробування здійснюються за показниками


Органолептичними та фізико-хімічними:

· масова частка вологи

· масова частка сухих речовин

· кислостність

· масова частка жиру(молочні продукти)

· масова частка жиру

· масова частка м'яса з жиром

· масова частка повареної (кухонної) солі

· рН

· свіжість

· масова частка жирних кислот (жирно кислотний склад). Вміст транс ізомерів

· масова частка токсичних елементів - мідь, цинк, залізо

· масова частка вологи та летких речовин

· масова частка ерукової кислоти

· масова частка жирної кислоти (жирнокислотний склад)

· вміст транс ізомерів

· кольоровість

· масова частка сахарози

· масова частка крохмалю

· масова частка феродомішок

· масова частка золи

Гарантія професіоналізму та неупередженості - основні пріоритети в нашій роботі!

Контакти:

03150 м.Київ,вул.Казимира Малевича (Боженка),84

тел:(044)529-53-54:(044) 529-11-54

www.ndiresurs.gov.ua

info@ndiresurs.gov.ua

Top