Український Державний Науково-Дослідний Інститут «Ресурс»

Замовлення послуг:
(044) 529-60-56
м. Київ-150, вул. Малевича, 84
(044) 528-55-24

Харчових продуктів

Інститут забезпечує повний комплекс випробувань харчових продуктів та продовольчої сировини рослинного та тваринного походження:

  

· вироби хлібобулочні, нетривалого зберігання. Бісквіти та печиво, торти та тістечка здобні. Вироби сухарні;

· води мінеральні та столові;

· вода питна;

· засоби косметичні та декоративні. Для догляду за шкірою (креми, лосьйони) для догляду за волоссям (шампуні, піно миючі, бальзами, ополіскувачі, барвні, для укладання волосся та завивання). Для догляду за ротовою порожниною. Засоби для гоління;

· змиви з поверхонь об’єктів зовнішнього середовища;

· какао. шоколад та вироби кондитерські цукристі. Цукерки та цукерки шоколадні. Цукерки глазуровані. Плоди зацукровані;

· концентрати харчові (суміші харчові, десерти молочні довготривалого зберігання, полу фабрикати для приготування легких блюд, супи та бульони готові в пакетах) сухі сніданки;

· кулінарні вироби готові, напівфабрикати, що реалізуються населенню (приготування продуктів та страв на основі м яса та м’ясних субпродуктів, на основі овочів та фруктів, вироби макаронні, фаршировані: пельмені, равіолі, вареники і інші, вироби борошняні кондитерські);

· маргарин, майонез;

· молоко та вершки, масло вершкове, сири тверді, мякі, плавлені та кисломолочні, йогурти натуральні, ароматизовані чи з фруктами, десерти молочні та кисломолочні жирні чи не жирні, сметана, кефір, ряжанка, солодкі страви, желе, муси, пудинги, концентрати молочні та консерви молочні. Казеїн. Морозиво та інший харчовий лід;

· м'ясо великої рогатої худоби, яловичини та свинини (свіже, охолоджене або морожене), консерви м’ясні, сніданки м’ясні та м’ясна продукція (м'ясо та харчові субпродукти солени, сушені та копчені, продукти готові, ковбаси, продукти забою тварин), консерванти мясні, м'ясо свійської птиці, законсервоване та оброблене;
· олії;
· продукція борошномельної та круп’яної промисловості (борошно житнє, борошно пшеничне);
· продукти дитячого, лікувального дієтичного харчування та їх компонентів, консерви;
· продукція пивоварної промисловості (пиво світле, темне, солодке, гірке, концентроване, розлите у пляшки, банки, ін., солод, барду, екстракт солодовий);
· продукція пивоварної промисловості (пиво світле, темне, солодке, гірке, концентроване, розлите у пляшки, банки, ін., солод, барду, екстракт солодовий);
· продукти переробки овочів та фруктів. Консервовані соки фруктові та овочеві, салати та соуси, овочі фаршировані;
· продукти переробки плодів, фруктів, ягід та цитрусових, консерви фруктові, плодово-ягодні. Джеми. Пюре. Пасти плодово-ягодні. Плоди заморожені, сушені;
· продукти яєчні, свіжі, сушені, варені на парі чи у воді, сформовані, заморожені чи законсервовані іншим способом (окрім альбуміну, продуктів у шкаралупі);
· прянощі та спеції, суміші спецій;
· риба та рибопродукти, рибні консерви;
· соуси та гірчиця;
· цукор;
· чай чорний(ферментований) і зелений чай (неферментований)


Випробування здійснюються за показниками


Органолептичними та фізико-хімічними:

· масова частка вологи

· масова частка сухих речовин

· кислостність

· масова частка жиру(молочні продукти)

· масова частка жиру

· масова частка м'яса з жиром

· масова частка повареної (кухонної) солі

· рН

· свіжість

· масова частка жирних кислот (жирно кислотний склад). Вміст транс ізомерів

· масова частка токсичних елементів - мідь, цинк, залізо

· масова частка вологи та летких речовин

· масова частка ерукової кислоти

· масова частка жирної кислоти (жирнокислотний склад)

· вміст транс ізомерів

· кольоровість

· масова частка сахарози

· масова частка крохмалю

· масова частка феродомішок

· масова частка золи


Мікробіологічними:

· загальне мікробне число (ЗМЧ) в воді

· загальні коліформи

· загальну кількість мікроорганізмів (МАФАМ)

· бактерії групи кишкової палички

· патогенні мікроорганізми, в тому числі бактерії роду Salmonella

· патогенні ентеробактерії

· бактерії групи Enterobacteriaceae

· виявлення Enterobacter sakazakii

· молочнокислі мікроорганізми

· біфідобактерії

· бактерії роду Proteus

·псевдомонади

· сульфітредукуючі клостридії

· Listeria monocytogenes

· S.aureus

· Pseudomonas spp

· Bacillus cereus

· Pseudomonas aeruginosa

· E.coli

· ентерококи

· коагулазопозитивні стафілококи

· плісняві гриби, дріжджі

· змиви з поверхонь об’єктів зовнішнього середовища на загальне бактеріальне обсіменіння, бактерії групи кишкової палички (БГКП), стафілокок, плісняві та дріжджові гриби

· мікроскопія мазків-відбитків


ПРАВИЛО ПРИЙНЯТТЯ PIШЕННЯ ПРО BIДПOBIДHICTЬ ПРОДУКЦІЇ ВИМОГАМ НОРМАТИВНИХ ДOKУMEHTIВ


Гарантія професіоналізму та неупередженості - основні пріоритети в нашій роботі!

Контакти:

03150 м.Київ, вул.Казимира Малевича (Боженка), 84

тел: (044)529-53-54:(044) 529-11-54

www.ndiresurs.gov.ua

info@ndiresurs.gov.ua

Top