Український Державний Науково-Дослідний Інститут «Ресурс»

(044) 529-60-56
(044) 528-55-24
м. Київ-150, вул. Малевича, 84
info@ndiresurs.gov.ua

26.08.2016


Державне агентство резерву України планує ініціювати процедуру відкритих торгів по закупівлі більше 900 наметів «УСБ – 56», з метою закладення їх до державного резерву на довгострокове зберігання.
Саме тому УкрНДІ «Ресурс» організував 10 серпня на базі комбінату Держрезерву «Прогрес» презентацію безкаркасних наметів «УСБ-56» трьох вітчизняних виробників.

Науковці галузевого науково-дослідного інституту Держрезерву України, представники Держрезерву, Міноборони, Нацгвардії та Державної служби з надзвичайних ситуацій мали можливість оцінити, порівняти та протестувати три розгорнуті намети.
Виробники наметів надали документи: ТУ, ТО, паспорт, сертифікат якості (виробника), висновок санітарно-епідеміологічної експертизи, а також інші супровідні документи. Відібрано зразки тканин верхнього і нижнього наметів, зразок тканини утеплення, з яких вироблено намет.
Тканину намету буде випробувано на відповідність показникам: водотривкість водного стовпа, розривне навантаження та поверхневу щільність.За результатами випробовувань науковці УкрНДІ «Ресурс» удосконалять вимоги до технічних характеристик наметів «УСБ – 56».
Встановлені намети будуть знаходитись на ДО Комбінат «Прогрес» протягом 7 днів з дати монтажу. Запрошуємо заінтересовані сторони детально ознайомитись з виробами.

 

Top