Український Державний Науково-Дослідний Інститут «Ресурс»

(044) 529-60-56
(044) 528-55-24
м. Київ-150, вул. Малевича, 84
info@ndiresurs.gov.ua

18.04.2016


Укр НДІ "Ресурс" відповідно до п.2 наказу Державного агентства резерву України від 22.01.2013р. №7 проводить організацію та координацію робіт з контролю якості продукції (продовольчих товарів), що закладаються до державного резерву.

Витрати, пов’язані з проведенням контролю якості продукції відшкодовує Постачальник на договірних умовах з УкрНДІ «Ресурс» згідно затверджених цін на послуги 2016р.

На виконання наказу Державного агентства резерву України від 22.01.2013р. №7 «Про впорядкування взаємодії між підприємствами та організаціями, що належать до сфери управління Держрезерву України для посилення контролю за якістю матеріальних цінностей державного резерву» УкрНДІ «Ресурс» визнано головною установою системи державного резерву у питаннях, пов’язаних із організацією якісного збереження матеріальних цінностей у державному резерві, проведення вхідного та періодичного контролю за якістю цих матеріальних цінностей, методичним та лабораторним забезпеченням для визначення якісних показників матеріальних цінностей державного резерву.

Кінцева вартість послуг, що надаються УкрНДІ «Ресурс» формується при підписанні договорів із Постачальниками з урахуванням графіка поставки, розміру та кількості продукції, а також місця проведення приймальних заходів.

Top