Український Державний Науково-Дослідний Інститут «Ресурс»

(044) 529-60-56
(044) 528-55-24
м. Київ-150, вул. Малевича, 84
info@ndiresurs.gov.ua

05.08.2019


З метою співробітництва з питань наукової та інформаційно-аналітичної діяльності 25 липня 2019 року відбулося підписання угоди про співробітництво між

Українським державним науково-дослідним інститутом «Ресурс» та Київським національним торговельно-економічним університетом .

Угоду підписали директор УкрДНДІ «Ресурс» Борис Йосипович Запталов та ректор КНТЕУ Анатолій Антонович Мазаракі.

На підписанні зі сторони нових партнерів були присутні перший проректор з науково-педагогічної роботи Притульська Наталія Володимирівна та проректор з наукової роботи Мельниченко Світлана Володимирівна, декани, викладачі, аспіранти.

Зі сторони Інституту – заступник директора Заїка Юрій Іванович, вчений секретар Заславський Олександр Маркович, завідуюча лабораторії Гавриленко Олена Сергіївна.

Угода сприятиме науковій співпраці і практичній реалізації наукових розробок. Основними завданнями майбутньої співпраці є створення зручних умов для обміну ідеями, інформацією і технологіями, а також організація спільних досліджень і розробок в рамках погоджених пріоритетних напрямів і програм.

Партнери ознайомилися з матеріально-технічною базою університету, відвідали навчальні аудиторії, лабораторії та долучилися до урочистостей з нагоди відзначення Дня працівників торгівлі.

Галерея


співробітництво співпраця

Top