Український Державний Науково-Дослідний Інститут «Ресурс»

(044) 529-60-56
(044) 528-55-24
м. Київ-150, вул. Малевича, 84
info@ndiresurs.gov.ua

19.05.2023


Привітання з Днем науки в Україні
в.о. директора УкрНДІ «Ресурс» Литвина Юрія Олексійовича

 

     Людська цивілізація та наукові знання завжди розвивалися пліч о пліч. Споконвіку людина прагнула дізнатися як влаштований Всесвіт і яке її місце в ньому. Наукові дослідження знаходились в основі розвитку промисловості, освоєнні космічного простору, сучасних систем комунікації, медицини, фармакології та інших галузей.

     Сьогодні, як ніколи, відчувається значущість наукових знань. Без сучасної тактики, новітньої зброї, надійного тилового забезпечення, логістики неможливо перемогти ворога. Повоєнна відбудова країни також потребує спеціальних знань у галузі енергетики, ґрунтознавства, агрономії, металургії, архітектури і багатьох інших сферах. Неможливо обійти увагою необхідність створення сучасного воєнно-промислового комплексу, який стане гарантом нашої безпеки.

     В цій системі Інститут займає чітко визначене місце: він має стати дороговказом і потужним двигуном реформування структури Держрезерву; науковим центром формування якісно нового підходу до зміни номенклатури матеріальних цінностей, сучасних, більш безпечних і економічно доцільних умов зберігання; енергозберігаючих технологій; приймати активну участь в розробці новітніх харчових продуктів довготривалого зберігання і, звісно, контролювати якість і відповідність матеріальних цінностей, що приймаються на довготривале зберігання.

     Шановні колеги! З нагоди професійного свята - Дня науки в Україні прийміть найщиріші вітання та побажання міцного здоров'я, мирного неба, родинного добробуту та нових наукових досягнень!

     З повагою,

     виконуючий обов̓ язки директора УкрНДІ «Ресурс» Юрій Литвин

Галерея


Top