14.11.2023
Український науково-дослідний інститут «Ресурс» виступив співорганізатором VIМіжнародної науково-практичної конференції «Якість і безпека харчових продуктів», яка відбулась в Національному університеті харчових технологій 9-10 листопада 2023 року.
Наукові співробітники Олена ГАВРИЛЕНКО, Ганна СУШКОВА, Віталій ГРИЦУН, Оксана СТОРОЖ взяли участь у відкритті та роботі конференції. Заступник завідувача лабораторії Надія СОНЬКО виступила з доповіддю «ТРАНСФОРМАЦІЯ ЗАВДАНЬ ДЕРЖРЕЗЕРВУ УКРАЇНИ ДЛЯ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ШВИДКОГО РЕАГУВАННЯ У КРИЗОВИХ СИТУАЦІЦЯХ», де були винесені та обговорені основні завдання при трансформації системи державного резерву в сучасну модернізовану структуру західного зразка.. Розглянуті основні завдання та функції, котрі повинні бути включені до нової структури, як важливий етап у підвищенні рівня стабільності та реагування на виклики сучасного світу.