Український Державний Науково-Дослідний Інститут «Ресурс»

(044) 529-60-56
(044) 528-55-24
м. Київ-150, вул. Малевича, 84
info@ndiresurs.gov.ua

Лабораторія досліджень хіміко-біологічних чинників



       

Лабораторія досліджень хіміко-біологічних чинників Українського державного науково-дослідного інституту «Ресурс», що відноситься до системи підприємств Державного агентства резерву України, акредитована Національним агентством з акредитації України на технічну компетентність і незалежність відповідно до вимог стандарту стандарту ДСТУ EN ISO 17025:2019 «Загальні вимоги до компетентності випробувальних та калібрувальних лабораторій» атестат акредитації № 20923, дійсний до 05 жовтня 2024 р. в сфері органолептичних, фізико-хімічних, мікробіологічних випробувань харчової продукції та продовольчої сировини рослинного та тваринного походження, продуктів дитячого харчування, в тому числі консервів, лікувально-дієтичного харчування та їх компонентів, харчових концентратів, води питної та мінеральної, об'єктів зовнішнього середовища; фізико-хімічних випробувань та випробувань методом атомно-абсорбційної спектрометрії ґрунтів, ґрунтових сумішей, торфу, рослин та добрив. Це надає їй право проводити випробування відповідно до заявленої сфери акредитації. Отримані результати випробувань можуть бути визнані як на державному рівні, так і у рамках Угоди про взаємне визнання між країнами-підписантами ILAC MRA (InternationalLaboratoryAccreditationCooperation).

Лабораторія внесена в реєстр Глобальної мережі грунтових лабораторій (GLOSOLAN). Це означає, що Лабораторія є членом Глобальної мережі ґрунтових лабораторій (GLOSOLAN). Глобальна мережа ґрунтових лабораторій (GLOSOLAN) була офіційно запущена в листопаді 2017 року в штаб-квартирі ФАО з метою гармонізації аналізу грунтів і забезпечення порівнянності, взаємозамінності і інтерпретування грунтової інформації між лабораторіями, країнами і регіонами, та націлена на підвищення ефективності роботи ґрунтових лабораторій в підтримку узгодження наборів даних про грунти та інформації з метою розробки глобальних стандартів.

Лабораторія досліджень хіміко-біологічних чинників проводить комплексне дослідження ґрунтів у відповідності до вимог національних та міжнародних стандартів, встановлює зміни агрохімічних показників ґрунтів внаслідок господарської діяльності, а також визначає умови для раціонального використання мінеральних, органічних добрив задля збереження ґрунтів від забруднення, відтворення їх родючості у господарствах всіх форм власності.

Гарантія професіоналізму та неупередженості - основні пріоритети в нашій роботі!

Контакти:

03150м.Київ,вул.Казимира Малевича (Боженка),84

тел:(044)529-53-54

www.ndiresurs.gov.ua

info@ndiresurs.gov.ua

Top