Український Державний Науково-Дослідний Інститут «Ресурс»

(044) 529-60-56
(044) 528-55-24
м. Київ-150, вул. Малевича, 84
info@ndiresurs.gov.ua

Фізико-хімічні випробування



СЕКТОР ФІЗИКО-ХІМІЧНИХ ВИПРОБУВАНЬ

          

Випробування здійснюються за органолептичними та фізико-хімічними показниками:

№ з/п Назва об’єкта Фізико-хімічні випробування Органолептичні випробування
1 Вироби хлібобулочні нетривалого зберігання. Бісквіти, печиво, торти, тістечка. Вироби сухарні - +
2 Какао, шоколад та вироби кондитерські цукристі. Цукерки, цукерки шоколадні, цукерки глазуровані. Плоди зацукровані - +
3 Маргарини, майонези - +
4 Кулінарні вироби готові, напівфабрикати (вареники морожені, напівфабрикати із сиру кисломолочного, напівфабрикати із м’яса в тістовій оболонці заморожені) - +
5 Молоко, вершки, масло вершкове, сири тверді, м’які, плавлені та кисломолочні, консерви молочні, морозиво та харчовий лід
  • -Масова частка вологи;
  • -Масова частка сухих речовин;
  • -Кислотність;
  • -Масова частка жиру;
  • -Масова частка кухонної солі;
  • -Жирнокислотний склад.
+
6 Яловичина та свинина (свіжа, охолоджена або заморожена). Консерви м’ясні, м’ясні сніданки, консерви шинкові, м’ясо-рослинні консерви, сніданки м’ясні, паштети. Ковбасні вироби. М’ясні продукти цільношматкові
  • -Масова частка кухонної солі;
  • -Масова частка жиру;
  • -Масова частка м’яса з жиром;
  • -Оцінка свіжості;
  • -Масова частка токсичних елементів - мідь, цинк.
+
7 Олія соняшникова
  • -Масова частка вологи та летких речовин;
  • -Жирнокислотний склад.
+
8 Продукція борошномельної та круп’яної промисловості (борошно житнє, борошно пшеничне). Вироби макаронні. Крупи гречані, вівсяні, пшеничні, ячмінні, горохові, крупа манна. Рис, крупа рисова. - +
9 Продукти дитячого харчування (соки фруктові та овочеві, пюре, консерви дитячі, вершки, суміші сухі). Вироби кондитерські борошняні для спеціального дієтичного споживання - +
10 Продукція пивоварної промисловості (пиво, солод пивоварний пшеничний) - +
11 Риба та рибопродукти, рибні консерви
  • -Масова частка вологи;
  • -Масова частка жиру;
  • -Масова частка кухонної солі;
  • -Масова частка токсичних елементів - мідь, цинк.
+
12 Соуси делікатесні, томатні. Гірчиця харчова, порошок гірчичний - +
13 Цукор. Глюкоза кристалічна гідратна
  • -Масова частка вологи та сухих речовин;
  • -кольоровість та каламутність розчину;
  • -Масова частка сахарози;
  • -Масова частка крохмалю.
+
14 Чай чорний байховий фасований
  • -Масова частка вологи;
  • -Масова частка золи;
  • -Масова частка токсичних елементів - мідь, цинк.
+


Гарантія професіоналізму та неупередженості - основні пріоритети в нашій роботі!

Контакти:

03150 м.Київ,вул.Казимира Малевича (Боженка),84

тел:(044)529-53-54

www.ndiresurs.gov.ua

info@ndiresurs.gov.ua

Top