Мікробіологічні випробування
СЕКТОР МІКРОБІОЛОГІЧНИХ ВИПРОБУВАНЬ
Випробування здійснюються за мікробіологічними показниками::
- - загальне мікробне число (ЗМЧ) в воді
- - загальні коліформи
- - загальну кількість мікроорганізмів (МАФАМ)
- - бактерії групи кишкової палички
- - патогенні мікроорганізми, в тому числі бактерії роду Salmonella
- - патогенні ентеробактерії
- - бактерії групи Enterobacteriaceae
- - виявлення Enterobactersakazakii
- - молочнокислі мікроорганізми
- - біфідобактерії
- - бактерії роду Proteus
- - псевдомонади
- - сульфітредукуючі клостридії
- - Listeriamonocytogenes
- - S.aureus
- - Pseudomonas spp
- - Bacilluscereus
- - Pseudomonas aeruginosa
- - E.coli
- - ентерококи
- - коагулазопозитивні стафілококи
- - плісняві гриби, дріжджі
- - змиви з поверхонь об’єктів зовнішнього середовища на загальне бактеріальне обсіменіння, бактерії групи кишкової палички (БГКП), стафілокок, плісняві та дріжджові гриби
- - мікроскопія мазків-відбитків
Консерви випробовуються за показниками промислової стерильності:
- - Спороутворюючі мезофільні аеробні та факультативно-анаеробні мікроорганізми групи В.subtilis, КУО в
1 г. - - Спороутворюючі мезофільні аеробні та факультативно-анаеробні мікроорганізми груп B.cereus та B. Polymyxa, КУО в
1 г. - - Мезофільні клостридії за виключенням C. Botulium і C. perfringens КУО в
1 г - - Мезофільні клостридії C. botulium і C. perfringens КУО в
1 г - - Термофільні спороутворюючі аеробні та факультативно-анаеробні мікроорганізми, КУО в
1 г - - Неспороутворюючі бактеріїі, коки, плісняві гриби і дріжджі, КУО в
1 г
Гарантія професіоналізму та неупередженості - основні пріоритети в нашій роботі!
Контакти:
03150 м.Київ, вул.Казимира Малевича (Боженка), 84
тел: (044)529-53-54
www.ndiresurs.gov.ua
info@ndiresurs.gov.ua