Український Державний Науково-Дослідний Інститут «Ресурс»

(044) 529-60-56
(044) 528-55-24
м. Київ-150, вул. Малевича, 84
info@ndiresurs.gov.ua

20.11.2019


Представник УкрНДІ «Ресурс», завідувач сектору енергозбереження відділу енергоаудиту та енергозбереження Вишняков І.Ю., був запрошений до участі у міжнародній конференції «Експертна оцінка проектів в китайсько - українському інституті інноваційних технологій» у складі української делегації від приватної компанії «Golden Egg Sience and Technology» (Китай) и китайсько-українського інноваційного центру Київського національного університету ім. Т. Г. Шевченко за участю УкрНДІ «Ресурс». Конференція проходила з 03.11.2019 по 13.11.2019 в районі СяоШань, м. Ханчжоу (Китай), з метою участі у експертній оцінки заздалегідь відібраних проектів.

14 вересня 2019 г. за участю Київського національного університету ім. Т. Г. Шевченко із 6 проектів було відібрані такі проекти : «Високоефективна технологія переробки відходів методом пиролізу» та «Технологія виробництва органічного добрива шляхом переробки сільхозвідходів».

Були підготовлені відповідні презентації проектів і проведені виступи по ним, до складу членів журі «Експертної оцінки проектів» входили відомі китайські професори та експертні групи університетів, представники підприємств та науково-дослідних установ Китаю. Відбулась оцінка інвестиційної вартості проектів шляхом презентацій, за захистом проектів.

До 1 грудня 2019 р. з допомогою інвестиційної оцінки проектів буде прийнято рішення про надання інвестицій, про створення спільних компаній та розгортанню робіт з індустріалізації проектів.

По вище зазначеним проектам отримані:

1)Сертифікат о компетенції від муніципального народного уряду Тайчжоу;

2)Сертифікат від CUAT (китайсько-українського аеро-космічного інституту).

Представник УкрНДІ «Ресурс», завідувач сектору енергозбереження відділу енергоаудиту та енергозбереження Вишняков І.Ю. прийняв участь у вітальній вечері для делегації з України «Талантів високого класу» за участю мера м. Тайчжоу та був присутній на офіційній вечері з заступником губернатора та секретарем міського комітету компартії Кітаю м.Тайчжоу.

Делегати відвідали університет Тайчжоу і провели переговори з керівництвом університету про співпрацю, брали участь у міжнародній конференції щодо співпраці талантів у м. Тайчжоу, були присутні на привітальній вечері з членом постійної комісії міського комітету партії та секретарем районного комітету Сяошань, брали участь у форумі «Форум майбутнього Сяошань» на міжнародному виставковому центрі.

Галерея


співробітництво співпраця участь у конфереції Китай

Top