30.06.2020
В рамках договору про співпрацю з національним університетом харчових технологій 30 червня 2020 року було проведено круглий стіл в режимі онлайн-трансляції з фахівцями кафедри експертизи харчових продуктів на тему «Практичні аспекти реалізації концепції від лану до столу».
З презентаційною доповіддю виступили Завідувач лабораторії досліджень хіміко-біологічних чинників Гавриленко Олена Сергіївна та Вчений секретар Заславський Олександр Маркович.
Були висвітлені важливі питання аналізу якості та безпечності харчових продуктів та їх залежності від умов виробництва та зберігання, особлива увага була зосереджена на проведенні лабораторних досліджень та важливості акредитацій лабораторій на технічну компетентність та незалежність у відповідності до вимог стандарту ДСТУ ISO 17025.
Сторони домовились про подальшу співпрацю в рамках виконання спільних науково-дослідних робіт, проведення семінарів, круглих столів та інших заходів з залученням викладачів та студентів НУХТ.