15.03.2021
В рамках договору про співпрацю між Українським державним науково-дослідним інститутом «Ресурс» та Національним університетом харчових технологій із фахівцями кафедри експертизи харчових продуктів та лабораторії досліджень хіміко-біологічних чинників 12 березня 2021 року було проведено в режимі онлайн-трансляції круглий стіл на тему «Практичні засади реалізації ДСТУ ISO 17025:2017 у випробувальних лабораторіях». З презентаційною доповіддю виступила Завідувач лабораторії досліджень хіміко-біологічних чинників Гавриленко Олена Сергіївна
Під час обговорення були висвітлені важливі питання щодо практичного досвіду реалізації принципів ризик-орієнтованого менеджменту в лабораторіях, постійне вдосконалення системи ризик-менеджменту та самого процесу управління ризиками на етапі відбору проб та детальної ідентифікації ризиків на етапі подальшого проведення випробування.
Сторони домовились про подальшу співпрацю в рамках виконання спільних науково-дослідних робіт, проведення семінарів, круглих столів та інших заходів з залученням викладачів та студентів НУХТ.