Український Державний Науково-Дослідний Інститут «Ресурс»

(044) 529-60-56
(044) 528-55-24
м. Київ-150, вул. Малевича, 84
info@ndiresurs.gov.ua

24.06.2024


     20 червня 2024 року в Інституті продовольчих ресурсів Національної академії аграрних наук України відбувся Круглий стіл за участю науковців УкрНДІ «Ресурс», Інституту продовольчих ресурсів НААНУ, представників Державного агентства резерву України.

     В рамках Круглого столу обговорювались питання щодо подальшого поводження з матеріальними цінностями державних резервів, у зв'язку із закінченням терміну їх придатності, а саме:

     -можливість переробки продукції, термін придатності якої закінчився;

     -перелік продуктів, які можливо отримати в результаті переробки продукції та вимоги до такої переробки;

     - умови зберігання та виведення зі зберігання з наступною переробкою чи утилізацією цукру білого кристалічного ІІІ категорії із цукрових буряків, м'яса замороженого у півтушах, консервів м’ясних та молочних;

     -оформлення відповідних документів та перелік показників, які повинні досліджуватися та обсяг вибірки з партії продукції;

     -перелік показників, які необхідно дослідити, з метою визначення придатності для переробки протермінованої продукції,

     -список підприємств що здійснюють переробку (консерви,м'ясо, чай, цукор, олія).

     Результатом засідання було підписання договору про співпрацю між УкрНДІ «Ресурс» та Інститутом продовольчих ресурсів на основі ділового партнерства та наукового співробітництва, а також отримання пропозицій від ІПР НААНУ щодо питань, які обговорювались. 

Галерея


Top